Om Styrpåpsoriasis.dk

Styrpåpsoriasis.dk er udviklet og ejet af Novartis Healthcare A/S. Formålet med hjemmesiden er at oplyse om psoriasis, psoriasisgigt og behandling for at forbedre livet for de mennesker, som lever med disse sygdomme.

Om Novartis Healthcare A/S


Vores engagement bygger på disse hjørnesten

  • Patienter
    Novartis ønsker at skabe værdi for alle patienter. Også de, der ikke har råd til behandling. I 2013 hjalp vi på den måde mere end 100 millioner patienter. I ulandene tilbyder vi blandt andet gratis behandling af spedalskhed og tuberkulose, og vores lægemiddel mod malaria uddeles uden fortjeneste. Desuden har vi udviklet et af verdens mest omfattende patientbistandsprogrammer for et af vores produkter til behandling af kræft.
  • Forretningsførelse
    Vi stræber efter at levere bedst mulige resultater med høj integritet. Derfor gennemgår alle medarbejdere blandt andet regelmæssige elektroniske kurser med fokus på integritet og compliance.
  • Mennesker og samfund
    Vi stræber efter at give vores medarbejdere de mest sikre arbejdspladser og at fremme deres helbred og velvære. Vi er integreret i det samfund, vi lever og arbejder i og er blandt andet via vores årlige Community Partnership Day med til at støtte institutioner og velgørende organisationer i det lokale samfund.

Uppdaterad: 02-02-2017